• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[2.5.0] MSPro stops after 'superpowered' is displayed
#14
Mike, 

one thing I'd like to add. No idea if it is related to the problem though

And mind you, this is not new. This situation already existed before the superpowered MIDI was implemented in MSPro and it has allways felt a bit strange to me

But lots of times, when the MIDI device connect or disconnect messages are shown when starting or stopping MSPro, it strikes me that the devices beeing (dis)connected are mentioned twice .

So when launching MSPro you sometimes will see
'USB/Midi device ..../0014 is connected'
'USB/Midi device ..../0014 is connected'
'USB/Midi device ..../0005 is connected'
'USB/Midi device ..../0005 is connected'

and then wen stopping MSPro
'USB/Midi device ..../0014 is disconnected'
'USB/Midi device ..../0014 is disconnected'
'USB/Midi device ..../0005 is disconnected'
'USB/Midi device ..../0005 is disconnected'

it does not bother me as such only a bit unlogical ....
I just thought I'd mention it in case there is a relation to the problem with the superpowered MIDI ...

Thanks

Rudy
_____________________________________________________
HP Slate 21-Android 4.4.2, HP Slate 17-Android 4.4.4, Onda Air 10" (backup tablet) Android 4 / Windows 10
Yamaha Genos, Roland PK-6, Yamaha PSR SX900
Reply


Messages In This Thread
RE: [2.5.0] MSPro stops after 'superpowered' is displayed - by Rey_a - 02-21-2019, 03:46 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.