• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Midi device connected instability reappering?
#4
Mike,
I got the mail, and allowed installing from unknown sources but it won't install.

The install process looks normal but ends in 'app not installed'

Do I need to uninstall 113 before installing 109 ?

Thanks
Update . .
Ok, figured it out myself. Need to uninstall first.

So here is what I did
Relaunched slate 21 with midi connected keyboard turned off.
Launched MSPro 113, confirming that usb device can be connected.
Quit 113 and relaunched it a few times. Got a hang situation (black screen) Waited several seconds. Screen did not come. Powered on keyboard. MSPro awoke.

Uninstalled 113, installed 109, powered off midi keyboard, relaunched tablet.
Repeated above scenario with empty database. No problems
Loaded 1 song into MSPro. Repeated scenario again. No problems

Upgraded to 114 via play store, relaunched tablet.
Repeated above scenario. No problems
Restored my backup
Repeated scenario. No problems
Went into the options to set everything as I normaly use
Repeated scenario. No problems

Conclusion? You were right, does not seem MSPro version related. Maybe something got messed up somewhere on my tablet that was cleared by the uninstall or so.

Anyway, thanks for your (as allways) quick response and help
_____________________________________________________
HP Slate 21-Android 4.4.2, HP Slate 17-Android 4.4.4, Onda Air 10" (backup tablet) Android 4 / Windows 10
Yamaha Genos, Roland PK-6, Yamaha PSR SX900
Reply


Messages In This Thread
Midi device connected instability reappering? - by Rey_a - 05-27-2015, 06:26 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.