• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Songs are not showing up in Companion
#4
Here is some information that may be helpful.

I am pretty positive I was using the latest version of Mobilesheets Pro on my tablet, but I'll double check when I get home.

I uninstalled and reinstalled the Companion.  I had turned the tablet off and on.

Incidentally, when I tried to download MS Companion  Pro from the MS site, Avast blocked it.  So, I had to disable Avast to download the Companion.

I was able to download and launch it.  It recognized the tablet.  It seemed to sync, but no songs showed up in the Companion.  The message on the tablet indicated that it successfully transferred all the data (it gave a pretty big number of data that was successfully transferred--which seemed to reflect the size of the song data base).  

Maybe it went to a different location that the Companion did not recognize?

When I close out of the Companion, my screen had an error message it could not install because "msvcr100.dll was not found".

[Note: There is an uninstall from the MS Pro program file and another one in add/remove programs. Which should be used ?]

Ahh, possibly important, my OS is Windows XP.


Jeff
Reply


Messages In This Thread
Songs are not showing up in Companion - by jeffn1 - 10-22-2015, 12:21 PM
RE: Songs are not showing up in Companion - by jeffn1 - 10-22-2015, 09:50 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.