• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bug in version 1.9.7. ?
#1
Hello,

yesterday my MobileSheetsPro (Android) updated to the latest version 1.9.7.. Today I made a backup of my library on my main tablet (Lenovo Yoga Tablet 2 Pro) and restored the backup file on my second device (Samsung Galaxy Tab 3). I did this often times before.
This time resulted something strange on the second device:
restoring process as usual. I controlled the newly added song files (PDFs). They are there. But there's something strange in the text attributes I added to these leadsheets.
(I always add some 'stage directions' to my leadsheets, so that I know, when to change registries on my Yamaha keyboard; I add for example: "#2" in red colour at the specified place). Now - in the restored library - the text is a bit delocated, (disturbing the chord indications). And - only the number, e.g. "2" is in red colour, the leading "#" sign is in black!
Strange - isn't it? I don't know whether this is a problem only with the newest 1.9.7. version, since I didn't restore a backup file to my Samsung tablet for several weeks now. But it was never a problem before.


Greetings from germany

Ulrich
Reply


Messages In This Thread
Bug in version 1.9.7. ? - by UlrichM - 10-31-2017, 11:57 PM
Bug in version 1.9.7. ? - by UlrichM - 11-01-2017, 12:10 AM
Bug in version 1.9.7. ? - by UlrichM - 11-01-2017, 02:09 AM
RE: Bug in version 1.9.7. ? - by Zubersoft - 11-06-2017, 10:12 AM
RE: Bug in version 1.9.7. ? - by UlrichM - 11-13-2017, 06:45 AM
RE: Bug in version 1.9.7. ? - by UlrichM - 03-25-2018, 04:29 AM
RE: Bug in version 1.9.7. ? - by Zubersoft - 03-25-2018, 07:55 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.